Meteen naar de inhoud

Wat zegt jouw pyjama over jouw persoonlijkheid?

Sinds de komst van de coronapandemie in 2020 zijn pyjama’s helemaal terug van weg geweest. De voornaamste reden hiervan is dat we inmiddels meerdere lockdowns achter de rug hebben. Tijdens deze lockdown was alles gesloten op de essentiële winkels na en moesten we met z’n allen zoveel mogelijk thuiswerken. Hierdoor verdween bij vrijwel iedere Nederland de drang om goed opgemaakt voor de dag te komen. Het aantal Charlie Choe dames pyjama’s dat werd gekocht nam enorm toe en dat is niet zo vreemd aangezien ze goddelijk zitten. Maar wist je dat een pyjama ook iets zegt over jouw persoonlijkheid? Lees snel verder en kom erachter hoe anderen jou zien. 

Pyjama shorts met top 

Gaat jouw voorkeur na een dag werken uit naar comfortabele pyjama shorts met een top? Dan ben jij ambitieus, een harde werker en altijd bereid om net dat laatste beetje extra te geven. Hierbij kan je denken aan het overwerken om net dat ene belangrijk project af te ronden. Daarnaast ben je ontzettend creatief en heb je grootse dromen. Met jouw doorzettingsvermogen komt dit ongetwijfeld ook nog eens uit! 

Oversized t-shirt 

Wanneer je het liefste in een oversized t-shirt rondloopt, dan ben je dol op vrijheid. Je reist graag de wereld rond om de mooiste herinneringen te maken. Herinneringen waar je aan terug wilt denken door vooral ‘s nachts een t-shirt te dragen met een waardevolle betekenis. Bovendien ben je altijd relaxt en heb je een goed gevoel voor humor. Hierdoor worden anderen blij wanneer jij in hun buurt bent, want je weet iedereen op te vrolijken. 

Babydoll of slipdress 

Draag jij altijd een babydoll of een slipdress in bed? Dan ben jij niet alleen modebewust, maar ook nog eens stijlvol. Je zorgt goed voor jezelf en hebt ongetwijfeld verschillende ochtendrituelen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van verschillende dure cremes. Natuurlijk ken je ook de beste trucjes om jouw make-up aan te brengen, zodat je altijd op en top de deur uit wandelt. Niemand zal je hierdoor ooit betrappen op een outfit die niet matcht. Toch gaat het niet alleen om de looks. Je bent vanzelfsprekend vastbesloten en zelfverzekerd. Iets dat je iedere dag weer uitstraalt! 

Nachthemd 

Zijn bovenstaande kledingstukken niets voor jou? Dan draag jij ongetwijfeld een nachthemd. Hiermee ben jij van de traditionele stempel en houd je ervan om jezelf helemaal te verliezen in een boek en een lekkere kop thee te drinken voor het slapen gaan. Dit is de ultieme ontspanning voor je na een stressvolle dag op werk. Daarnaast ben je een ochtendmens en ga je graag vroeg op bed voor een goede nachtrust. Niemand zal je daardoor ooit betrappen met wallen onder de ogen. Bovendien ben je ontzettend handig in huis en is het repareren van spullen een fluitje van een cent.  

Welke van deze kledingstukken je ook kiest, het gaat er altijd om dat jij je hierin comfortabel voelt. Niet is immers belangrijker dan dat jij in een Schiesser heren pyjama heerlijk moet kunnen slapen. Welke pyjama is jouw favoriet?