Meteen naar de inhoud

Waarom kiezen voor Ote Sensation?

Wanneer je contactlenzen draagt, dan wil je alleen de beste lenzenvloeistof die beschikbaar is. In dat kader zou je zomaar eens uit kunnen komen bij Ote Sensation. Deze vloeistof heeft wel heel erg veel te bieden en is beschikbaar in verpakkingen van 360 milliliter. Lees hier alles over deze meer dan uitstekende lenzenvloeistof.

Ideaal voor het reinigen en verwijderen van proteïne

Ote Sensation heeft onder meer hyaluronaat. Deze vernieuwende vloeistof werkt erg goed, zeker tegen proteïne en het verwijderen van proteïne. Ote Sensation staat al eveneens bekend vanwege de dubbele antibacteriële werking. Dat maakt dat het een ongekend hoog draagcomfort biedt, zo oordelen ook de mensen die deze lenzenvloeistof gebruiken. Het maakt Ote Sensation een ideale vloeistof is voor het reinigen en verwijderen van proteïne aanslag, voor desinfecteren, spoelen, het bewaren van lenzen, het inzetten en bevochtigen van de zachte contactlens. Deze aanbieder geldt als een perfecte all-in-one oplossing en wordt gemaakt door Ote Optics, een bedrijf dat gevestigd is in het Nederlandse Uden.

Zeer sterke dubbele desinfecterende werking waardoor comfort verzekerd is

Bekend van deze lenzenvloeistof is ook de sterk dubbele desinfecterende werking. Met hyaluronaat beschikt het eveneens over wast men ook wel een natuurlijk smeermiddel noemt. Daarmee wordt het uitdrogen van het oog en de contactlens in sterke mate voorkomen. Dat maakt dat de contactlens zo comfortabel aanvoelt wanneer mensen het dragen. De gebruikte producten zijn steeds van alleen de beste kwaliteit. Het gebruikte wondermiddel hyaluronaat wordt daarbij op zeer milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Het product komt tot stand via een op water gebaseerd proces. Van dierlijke en van toxische stoffen is bij deze aanbieder dan ook nooit enige sprake. Dat Ote Sensation een sterke desinfecterende werking heeft, dankt het aan het sterke synergetische effect van PHMB en polyquaternium, twee zeer sterke desinfectanten. Deze producten maken dat Ote Sensation nog hoger scoort dan dat de ISO 14279 norm vraagt. Die normering zegt dat je op zeer veilige wijze gebruik kunt maken van dit product.

 

Ote Sensation: topkwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs

Ote Sensation is een geliefde lenzenvloeistof. Dat wil overigens niet zeggen dat het ook voor jouw gen de perfecte vloeistof is. Daarom is het raadzaam om na een week dit product gebruikt te hebben een bezoek te brengen aan de opticien. Die kan dan prima beoordelen of Ote Sensation ook voor jou de perfecte lenzenvloeistof is. Doe dat, want op je ogen wil je uiteraard zo zuinig mogelijk zijn. Ondanks alle lof en roem die de lenzenvloeistof van de Nederlandse producent toegezwaaid wordt, is toch sprake van een zeer betaalbare vloeistof. Zeker als je ziet dat je pure kwaliteit geleverd krijgt. 

 

Het moge duidelijk zijn, aan alleen goede contactlenzen heb je niets. Pas in combinatie met de juiste lenzenvloeistof krijg je dat wat je wenst van de lenzen. Speeksel en water? Hoewel er mensen zijn die denken dat dit afdoende is, biedt dit bepaalt niet de bescherming die een goede lenzenvloeistof wel biedt. Bezuinig nooit op je ogen! Bestel het daarom snel via Lens2day.nl