Meteen naar de inhoud

Waarom kiezen voor een boxspring?

Een goed bed, dat is essentieel voor een goede nachtrust. Een goede nachtrust zorgt er weer voor dat we fris wakker worden en gezond door het leven gaan. Hoe je dat bereikt? Met een boxspring! Waarom dat zo is, lees je in dit artikel.

Slaapcomfort

Een boxspring zorgt er dankzij de verende bodem voor dat je geniet van een beter slaapcomfort dan bij een gewoon bed. Boxsprings zijn steviger en hoger en als je daar een goed matras bij optelt, krijg je een rekensom met een simpel antwoord. Doordat je lichaam hoog en recht ligt, ervaar je minder lichamelijke ongemakken en slaap je beter. Zoals we net al lieten vallen, is een goede nachtrust essentieel voor een gezond en vitaal leven. Wie goed slaapt, voelt zich uitgerust en kan de hectiek van alledag beter aan. 

Duurzaam slapen

Naast een goede nachtrust, biedt een boxspring nog veel meer voordelen. Eén van die voordelen, is dat een boxspring langer meegaat dan een gewoon bed. Het materiaal is stevig en het bed bestaat uit meerdere onderdelen, waardoor er een minimale kans op beschadigingen is. Ook heeft een boxspring een betere vochtregulatie en ventileert een boxspring beter. Voor een optimale levensduur van je boxspring, is het raadzaam om een topper voor je matras te kopen. Niet alleen blijft je matras langer schoon en goed, maar je ligt weer net een beetje comfortabeler.

Strak design

Een boxspring ziet er luxe uit en zo voelt het ook. Boxsprings hebben een strak design met een bijpassend hoofdbord. Ze zijn te verkrijgen in allerlei materialen en kleuren; van katoen tot flueel. Eenvoudig, klassiek of robuust; een boxspring is er in allerlei soorten. Wist je dat je kunt kiezen voor een boxspring bed dat elektrisch verstelbaar is? Zo geniet je optimaal van een goed boek of een leuke film in bed. Of je nu kiest voor een ultra-luxe, elektrisch verstelbare boxspring, een elegante boxspring van flueel of een kinderboxspring; alle opties zorgen voor heerlijk comfort tijdens de nacht.