Meteen naar de inhoud

Minder haarschade met Dyson Corrale

Kies voor minder haarschade voor je nieuwe stijltang. Kies voor een Dyson Corrale. De Dyson Corrale is een stijltang die verkrijgbaar is in twee kleuren. Dit zijn fuchsia en violet, of roze en paars. Bij aanschaf van een Dyson Corrale krijg je ook nog een reisetui, een oplader en een oplaadkabel. De Dyson Corrale laadt in 70 minuten op in de oplader en kun je daarna voor een half uur draadloos gebruiken. Met de oplaadkabel kun je de Dyson Corrale gebruiken met elektriciteit. Om je niet te beperken in je bewegingen, kan de oplaadkabel 360 graden draaien.

 

Platen en minder warmte

Een Dyson Corrale stijltang gebruikt minder warmte dan andere stijltangen. En daardoor beperk je de mogelijke haarschade. Hoge temperaturen zorgen voor beschadigd haar en kunnen ook pluizig haar veroorzaken. Dit is bij de Dyson Corrale een stuk minder. De stijltang maakt gebruik van ionische platen. Die platen zorgen ervoor dat je haar tijdens het stijlen bij elkaar gehouden wordt. Zo is er minder warmte nodig om je haar te stijlen. En heb je dus minder last van beschadigd haar.

 

Cadeau-editie en reisetui

Kies je voor een cadeau-editie van de Dyson Corrale, dan krijg je naast de oplader, oplaadkabel en het reisetui nog meer accessoires. Je krijgt hierbij ook nog een borstel en een kam. Geheel in stijl van de kleur die je hebt gekozen voor de Dyson Corrale natuurlijk. Dus fuchsia of violet. Het reisetui heet niet voor niets reisetui. Je kunt niet alleen je stijltang stofvrij opbergen. Dit etui is namelijk bestand tegen hitte. Je kunt dus direct na gebruik je Dyson Corrale in het reisetui stoppen, zonder je zorgen te hoeven maken over de hitte.