Meteen naar de inhoud

Je benen laten laseren

Het is weer zomer en dat is natuurlijk altijd fantastisch. Lekker de hele dag in je bikini in je tuin lopen of misschien wel de hele dag in je bikini op vakantie. Voordat je je bikini aankunt is het wel altijd weer feest, want ja scheren moet ook gebeuren. Vooral je oksels en je benen zijn dan belangrijk. Eigenlijk heb je helemaal geen zin om te scheren en vind je het maar super veel werk. Je bent erover aan het nadenken om je benen te laseren. Zo heb je niet meer iedere keer al dat werk. Toch vind je laseren wel een dingetje. Het is wat duurder en hoe werkt het precies? Je bent het nog aan het uitzoeken. Goed nieuws, want in deze blog vertellen we je er graag iets meer over.  

Laseren 

Je benen laseren heeft een langdurig resultaat, laten we daarmee beginnen. Het is niet meer nodig om te scheren, te waxen of te epileren. Hierdoor kun je ook geen jeuk of irritatie meer krijgen. Daarnaast kan laseren niet alleen toegepast worden bij de benen, maar over het hele lichaam. Denk aan het gezicht en de oksels, maar ook de bikinilijn en de borsten. Laseren wordt gedaan met een snel apparaat. Op dit apparaat kan er een gepersonaliseerde behandeling worden gedaan, zodat het laseren altijd precies aansluit bij jou. Laseren is tegenwoordig bijna pijnloos en dat is dan ook de reden dat steeds meer mensen kiezen voor een laserbehandeling. 

Hoe werkt het?  

Laseren is dus geen tijdelijke oplossing, maar een permanente. De haartjes op je benen worden bij het benen laseren definitief verwijderd. Tijdens de behandeling wordt het laserlicht geabsorbeerd door de zwarte en bruine pigmentcellen en deze worden dan vervolgens omgezet in warmte. Het haarzakje wordt hierdoor beschadigd of vernietigd wanneer deze in de groeifase zit. Tijdens de behandeling wordt er ook gebruik gemaakt van verkoeling middels een koelsysteem, waardoor de behandeling minder gevoelig wordt. Let wel op dat je na de behandeling niet meteen in de zon gaat. Je huid op je benen is dan nog erg kwetsbaar. Na de behandeling is het aan te raden om een keer in het jaar terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Zo kan het lichaam geen nieuwe haarzakjes aanmaken en hou jij je gladde benen.  

Prijs 

De prijs om je hele benen te laten laseren zit rond de €250 euro. Dit is dus alleen voor je benen. Wil je in een keer meer laten laseren? Dan kun je er vaak ook voor kiezen om een combinatiepakket te nemen. Zo ben je ook nog goedkoper uit. Let wel op, want voor dames geldt er een andere prijs dan voor heren.