Meteen naar de inhoud

Energetisch Morfologisch Bloedonderzoek

EMB bloedtest

Met een EMB Bloedtest wordt er energetisch naar jouw bloed gekeken. Onbegrepen klachten, vermoeidheid, hormonaal uit balans, darmklachten dit zijn allemaal dingen waarvoor je naar de huisarts of het ziekenhuis gaat maar waar ze vaak geen oorzaak voor kunnen vinden.

De EMB Bloedtest kijkt op een andere manier naar jouw bloed dan de reguliere geneeskunde. Een orthomoleculair of natuurgeneeskundige therapeut kan met deze test nieuwe inzichten en een plan van aanpak voor je maken om wel van je klachten af te komen.

Waarom kiezen voor een EMB Bloedtest?

De EMB wordt ook de APK voor je lichaam genoemd. Vitamine en mineralenstatus, voedselintoleranties, darmstatus, stress en meridianen zijn enkele voorbeelden die uit zo’n test komen.

Via een klein prikje in je vinger wordt er binnen een minuut enkele druppels bloed bij je afgenomen en dit wordt in het laboratorium energetisch onderzocht. Je voelt bijna niks van de vingerprik en je kan het vergelijken met een prik om je suiker te meten.

Allereerst bekijken ze met een microscoop jouw bloed en kunnen dan eventuele afwijkingen in de cellen traceren. Vervolgens wordt jouw bloed nog in een bioresonantie apparaat gelegd waardoor ze alle energetische waardes kunnen uitlezen.

Van maandag tot en met donderdag kan de EMB Bloedtest uitgevoerd worden. Dit omdat het bloedmonster binnen 24 uur bij het laboratorium moet zijn voor de hematologie check. Binnen twee weken komt het resultaat bij mij binnen en dan ga ik als orthomoleculair therapeut een plan van aanpak voor jou maken via de protocollen van de orthomoleculaire therapie.

Het intakegesprek kan plaats vinden online via zoom of offline in de praktijk. Kies je voor online dan zal ik na afloop van het intakegesprek het pakket naar je toesturen zodat je zelfstandig de vingerprik kunt uitvoeren. Uiteraard onder mijn begeleiding. Kies je voor de praktijk dan zal ik de afname van het bloed doen.

De test, en hoe dan verder?

Met de uitgebreide uitslag van het bloedonderzoek kan je gericht aan de slag met je gezondheid. Wat is je doel? Waar moet je als eerste mee aan de slag om te verbeteren? In een uitgebreide plan van aanpak dit in het consult besproken zal worden samen met de uitslag van de test lees je wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren. Supplementen, voeding, ontspanning en beweging zullen je vervolgens helpen om het resultaat te kunnen behalen.

Het is onmogelijk om alle stappen in een keer uit te voeren, daarom is het wenselijk om het traject een aantal maanden vol te houden zodat je het beste resultaat zal behalen. Uiteindelijk krijg je een nieuwe leefstijl voor de rest van je leven waar jij je het prettigste bij zult voelen en weer fit en energiek bent zonder vage klachten.