Meteen naar de inhoud

Een trainingsschema volgen

Je wil al langer wat afvallen of misschien wil je wel gewoon in shape komen. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets lijkt te werken. Wist je dat het altijd een combinatie is van voeding en sporten? Is de voeding niet optimaal dan gaat sporten ook niet werken en andersom. Beiden moeten dus goed zijn, wil je resultaat zien en ook behalen. Je kunt kijken bij voeding wat je juiste hoeveelheid kilocalorieën is die je op een dag zou moeten binnenkrijgen. Dit is een goed begin om je voeding aan te passen. Voor het sporten zou je eens kunnen kijken naar een trainingsschema. Dit maakt de trainer in je sportschool vaak of je kunt er een personal trainer voor inhuren. Ben je benieuwd naar je voeding en een trainingsschema om af te vallen of in shape te komen? Lees dan verder.  

Voeding 

Voor je voeding kun je dus kijken naar het aantal kilocalorieën dat je binnen zou moeten krijgen. Ga hiervoor kijken op internet, daar heb je vaak handige calculators. Weet je dit eenmaal? Ga dan je eigen voedingsschema opstellen. Zorg dat je in een calorietekort gaat zitten. Begin eens met 200 calorieën en kijk hoe dit gaat. Ervaar je geen honger? Mooi, dan kun je na een week je calorieën weer met 200 naar beneden doen. Zo ga je steeds verder naar beneden tot je honger krijgt. Heb je honger? Verhoog je calorie inname dan weer met 100 en je weet dat je goed zit. Dit calorietekort zorgt voor geen honger. Waarom dan wel een calorietekort? Simpel. Doordat je lichaam calorietekort heeft gaat het meer verbranden. Dat is precies wat je wil om af te vallen of in shape te komen.  

Trainingsschema 

Een trainingsschema kun je dus laten maken door een trainer in de sportschool of een personal trainer. Ga naar hem of haar toe en vertel wat je wil bereiken. Wil je een trainingsschema voor full body of wil je juist een trainingsschema voor billen? Beiden is mogelijk, het ligt er maar net aan wat je wil bereiken. Bij een trainingsschema voor full body wil je waarschijnlijk echt afvallen, terwijl je bij een trainingsschema voor billen juist echt in shape wil komen. Heb je geen zin om naar de sportschool te gaan om het daar allemaal aan een trainer uit te leggen? Vaak kun je ook een trainingsschema online aanvragen.  

Online 

Besluit je om je trainingsschema online aan te vragen dan kan dat op verschillende websites. Hou er wel rekening mee dat het trainingsschema dan niet op maat gemaakt is, dat is het vaak in de sportschool wel. Online kun je bijvoorbeeld eens kijken bij Kosso Nutrition. Zij bieden een schema aan voor de billen, benen en buik. Er staat een trainingsschema in voor een week in de sportschool. Verder blijf je door dit schema meer gemotiveerd, behaal je sneller je doelen en krijg je er een e-book bij met handige tips om een optimaal resultaat te behalen. Veel succes!