Meteen naar de inhoud

Een jacuzzi op het dak? Ontdek hier je mogelijkheden

Het klinkt waarschijnlijk wat onrealistisch, een jacuzzi op het dak, maar het behoort wel degelijk tot jouw mogelijkheden. Want waarom zou een jacuzzi op je dak niet mogelijk zijn wanneer het wel mogelijk is op een balkon of een terras. Dit betekent dat je niet altijd een tuin of veel ruimte nodig hebt om een jacuzzi te kunnen plaatsen. Je moet wel rekening houden met een aantal aandachtspunten. Die ontdek je hier.

De aandachtspunten op een rij

Een jacuzzi op het dak plaatsen: het kan altijd, mits er rekening wordt gehouden met een aantal zaken. Hier lees je belangrijkste zaken om op te letten voordat je een jacuzzi op een dak laat plaatsen:

  • Gewicht: denk aan het gewicht van de spa en de constructie van het dak, dakterras of balkon.
  • Plaatsen: een jacuzzi op het dak kan worden geplaatst met een hijskraan, maar deze moet wel in de buurt van het dak kunnen komen.
  • Stroomaansluiting: er moet een stroomaansluiting in de buurt zijn waar de jacuzzi kan worden aangesloten.
  • Watertoevoer: ook als het gaat om de watertoevoer is het belangrijk dat de jacuzzi hierop aangesloten kan worden op het dak.

 

Bij Serena Spa kun je terecht voor adviezen en informatie over alles omtrent het plaatsen van een jacuzzi. Denk jij na over het plaatsen van een jacuzzi op een dak of dakterras? Dan is het goed om te weten dat je eerst bovenstaande aandachtspunten moet nagaan. Op deze manier ontdek je of het bij jou mogelijk is om een spa te plaatsen en wat er eventueel nog moet worden veranderd. Omdat je altijd terecht kunt voor maatwerk jacuzzi’s ben je altijd in staat om een geschikte omvang te kiezen voor jouw dak.