Meteen naar de inhoud

Drie makkelijke manieren om af te vallen

afvallen

Afvallen is iets waar iedereen wel eens in zijn leven mee bezig is. Natuurlijk kan afvallen lastig zijn: je hebt misschien geen tijd om meer te bewegen en je wilt eigenlijk die zak chips ook niet laten liggen in het weekend. Gelukkig hebben wij drie manieren gevonden waarop Het iets makkelijker wordt om af te vallen. Tussen deze manieren zit een bepaald dieet, een hulpmiddel en een bepaald soort eten. Of je nu een of meerdere van deze manieren kiest, het wordt hiermee een stuk makkelijker om af te vallen:

Intermittent fasting

Intermittent fasting is het eerste dat we willen noemen. Dit is niet zozeer wat je eet, maar meer hoe je eet. Bij intermittent fasting zijn er periodes waarin je niet eet en periodes waarin je wel eet. Meestal wordt dit verdeeld over de dag. Je kunt er dus voor kiezen om bijvoorbeeld 16 uur lang niet te eten en de overige 8 uur wel te eten. Dan moet je wel normaal eten en niet van alles gaan eten natuurlijk.

Afslankdruppels

De tweede manier is een hulpmiddel, namelijk de afslankdruppels. Deze druppels helpen je met afvallen. Je neemt er een paar per keer in en dan zul je minder zin hebben in snoep en koek. Ook zal de calorie-inname een stuk lager zijn. Dat resulteert uiteindelijk natuurlijk in afvallen. Als je een snelle oplossing nodig hebt, dan zijn deze afslankdruppels perfect.

Caloriearm eten

Als derde tip hebben we dan om caloriearm te gaan eten als je wilt afvallen. Door caloriearm te gaan eten zul je uiteindelijk in een calorie deficit komen en dan zul je dus afvallen. Caloriearm eten is even omswitchen want bepaalde dingen zul je niet kunnen eten. Het is dus meer een soort dieet. Gelukkig hoef je dit dus niet altijd vol te houden en zul je snel afvallen. Bouw daarna langzaam je calorie├źn weer op, zodat je niet weer aankomt.